Levertijd Verzenden

Verzenden retour

Leverings- en retourvoorwaarden Apes Nutrition

Verzenden
Voor de verzending werken wij samen met DHL. Samen streven wij ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. als u voor 16:00 uur bestelt versturen wij hem nog dezelfde dag. Wanneer u na 4 dagen uw bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.
Uw bestelling kan bij uw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld uw werk).

Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van €5,95. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten €8,95.

Retourneren
Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken dat u de producten wilt retourneren. Hiervoor stuurt u een e-mail naar info@apesnutrition.nl
Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Apes Nutrition.

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze uitsluitend ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling intact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen wij die in rekening brengen.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden.

De kosten voor het terug sturen van uw producten zijn voor eigen rekening.

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van Apes Nutrition.

Stuur een mail naar info@apesnutrition.nl
Met je ordernummer
Welke artikelen er retour gestuurd worden

Stuur de producten naar:
Apes Nutrition
Radio Oranjelaan 27
1318 AW almere

Stop bij de retourzending een briefje met je ordernummer anders kunnen wij het niet verwerken

Bewaar de track en tracé code